+38 (099) 383 1414, +38 (097) 977 4400 [email protected]

Різдво в ресторані Чарда
04
Січ

Як правильно підготуватися до Різдва

Найголовніша підготовка до свята полягає не в закупівлі подарунків і приготуванні щедрого столу. Переддень Різдва – особливий період, коли набагато важливіше проявити кращі людські якості: милосердя, співчуття, допомога.  До того ж не тільки по відношенню до рідних і друзів, а в більшій мірі – до людей, які цього потребують. Дні перед Різдвом раніше вважалися благодійними: люди ділилися тим, що мали, з незаможними, відвідували в лікарнях одиноких людей, надавали допомогу всім, кому вона була потрібна. І вже перед самим приходом свята (в Святвечір) роздавали їжу бідним, щоб вони також мали можливість відзначити цей день.

До речі, про різдвяні подарунки. У цей день можна дарувати абсолютно все, але краще – те, про що людина мріяла (на підтвердження різдвяних чудес) або, що йому обов’язково стане в нагоді в житті. Можна піднести подарунок особисто або покласти його під ялинку.

Між іншим, між ялинкою новорічною і ялинкою різдвяною є різниця. Як не дивно, але для Різдва ялина має навіть більше значення: адже це дерево уособлює вічне життя. І якщо на новорічній ялинці верхівка може бути якою завгодно, на різдвяній повинна бути тільки зірка – символ зірки Віфлеєму, яка сповістила про народження Ісуса.

Залиште повідомлення