+38 (099) 383 1414, +38 (097) 977 4400 [email protected]

20
Бер

Фламбе – кулінарне шоу в ресторані Гостинного двору Чарда (ВІДЕО)

Вогонь – одна із стихій, яка керує нашим світом.

У сучасному кулінарному світі вогонь використовується як спосіб приготування і обробки їжі.

Одним з яскравих і ефектних прийомів подачі страви, при якому використовується відкритий вогонь являється – фламбірованія або Фламбе.

Страву – а це може бути що завгодно – від м’яса чи лобстерів до фруктів – фламбірують (піддають короткочасному випалу) міцним алкоголем. А завдяки артистизму кухарів, які готує фламбе в ресторані Гостинного двору Чарда, воно перетворюється на феєричне шоу.

Залиште повідомлення