25
Кві
0
Дорадо – улюблена риба стародавніх греків та римлян!
Рибу дорадо, дуже любили стародавні греки і римляни. Уже в ті часи її починали вирощувати і відгодовувати штучним шляхом. Ця риба не тільки чудова на смак, але й вважається дієтичною.
Дорадо багата на білки, марганець, цинк, йоду і мідь. Крім того, вона містить велику кількість корисних мікроелементів, таких як фтор, бром, літій, бор, залізо і багато інших.
Готувати дорадо можна всіма можливими способами – ця риба прекрасно зберігає свій неповторний ніжний смак.
Кухарі Гостинного двору Чарда також готують страви з такої корисної та смачної риби.
Зокрема, філе дорадо у м’ятному маринаді на подушці з овочевим рататуєм під ікорним соусом приготовлений з любов’ю, сподобається будь-якому цінителю страви з риби.