01
Сер
0
Верін від ресторану Гостинного двору Чарда
Талановитий французький кондитер, Філіп Контісіні справив фурор в області десертів своїми мусами, кремами і морозивом дивного смаку і незвичайним забарвленням. Саме він першим запропонував подавати десерт в спеціальній посуді з товстого скла без ніжки, званої Верін (verrine).
Поступово і інші шефи стали використовувати Верін для подачі десертів, а потім – і для подачі не солодких страв.
Найчастіше Верін – це легка закуска, салат, який викладають в прозорий келих шарами, щоб підкреслити його красу.
Гостинний двір Чарда пропонує гостям скуштувати салат Верін з лососем, авокадо, помідорами Чері, руколою та сиром «Пармезан» під трюфельним вінегретом.