+38 (099) 383 1414, +38 (097) 977 4400 [email protected]

салат Верин
01
Сер

Верін від ресторану Гостинного двору Чарда

Талановитий французький кондитер, Філіп Контісіні справив фурор в області десертів своїми мусами, кремами і морозивом дивного смаку і незвичайним забарвленням. Саме він першим запропонував подавати десерт в спеціальній посуді з товстого скла без ніжки, званої Верін (verrine).

Поступово і інші шефи стали використовувати Верін для подачі десертів, а потім – і для подачі не солодких страв.

Найчастіше Верін – це легка закуска, салат, який викладають в прозорий келих шарами, щоб підкреслити його красу.

Гостинний двір Чарда пропонує гостям скуштувати салат Верін з лососем, авокадо, помідорами Чері, руколою та сиром «Пармезан» під трюфельним вінегретом.

Залиште повідомлення