+38 (099) 383 1414, +38 (097) 977 4400 [email protected]

День святого Валентина в ресторані Чарда
10
Лют

Святкування Дня Святого Валентина!

Наближається 14 лютого – день всіх закоханих, день Святого Валентина. Закохані всього світу зізнаються один одному в своїх почуттях і дарують в знак любові Валентинки, шоколадки, всілякі цукерки, печиво, тістечка у вигляді сердечок.

У такий день не варто влаштовувати урочисту презентацію всіх ваших кулінарних талантів. Для цього будуть інші приводи. Краще обійтися легкими, смачними (навіть, декілька, пікантними) і красиво оформленими салатами, повітряними десертами, оригінальними коктейлями. Тонке печиво у вигляді сердечок, невеликі тістечка, різноманітні фрукти – ось, мабуть, і все, що вам потрібно в цей вечір. Якщо на вашому столі все ж буде м’ясна страва, нехай це буде теж щось легке та нескладне в приготуванні. Головне, щоб всі страви були приготовлені з любов’ю і гарно оформлені.

Що стосується подарунків, то по великому рахунку у День Святого Валентина можна дарувати майже все. Але краще уникати зовсім непрактичних подарунків, наприклад, статуеток, рамок для фотографій і інших дрібничок, які будуть припадати пилом. А ось, сертифікат на романтичну вечерю або на СПА процедури (чан на травах, баня, басейн з соленою водою) в Гостинному дворі Чарда – романтичний та корисний подарунок, який неодмінно сподобається дорогій для Вас людині.

Залиште повідомлення