25
Лют
0
Пісне меню до Великого посту 2015
З 23 лютого розпочався Великий Піст, який буде тривати до 11 квітня. Тому, для тих хто постить, шеф-кухар ресторану “Чарда” пропонує пісне меню, страви якого дуже смачні та корисні й водночас ідеальні для щоденного раціону.
ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ ТА САЛАТИ:
- Салат з квасолі, авокадо та апельсину на подушці з помідорів
- Зелений салат з тигровими креветками під шоколадним соусом
- Вітамінний салат з червоної капусти з білимии грибами та яблуком
- Салат з філе оселедця та маринованими грибами
- Тартар з лосося з авокадо та грушею на лимонному соусі
ПЕРШІ СТРАВИ:
- Юшка з грибними тортеліні
- Суп-крем зі шпинату
ДРУГІ СТРАВИ:
- Голубці з саввойської капусти з грибами на томатах конкасе
- Тортеліні з грибним асорті в імбирно-шафрановому соусі
- Пай з грибним асорті (міні-пиріг з листового тіста з грибами асорті)
- Філе сома томлене в песто із шафрановим кус-кусом та підкопченими томатами
- Філе дзеркальної форелі з міні-рататуєм та буряковим конфітюром
- Форель су-від з полентою з чорносливом та кунжутним соусом
ДЕСЕРТИ
- Яблуко запечене з горіхом та медом
- Штрудель з яблуками, горіхами під ягідним конфітюром
Запрошуємо всіх у ресторан “Чарда” в Ужгороді, щоб переконатися, що піст – це смачно, ситно та різноманітно!