+38 (099) 383 1414, +38 (097) 977 4400 [email protected]

25
Лют

Пісне меню до Великого посту 2015

З 23 лютого розпочався Великий Піст, який буде тривати до 11 квітня. Тому, для тих хто постить, шеф-кухар ресторану “Чарда” пропонує пісне меню, страви якого дуже смачні та корисні й водночас ідеальні для щоденного раціону.

ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ ТА САЛАТИ:

  • Салат з квасолі, авокадо та апельсину на подушці з помідорів
  • Зелений салат з тигровими креветками під шоколадним соусом
  • Вітамінний салат з червоної капусти з білимии грибами та яблуком
  • Салат з філе оселедця та маринованими грибами
  • Тартар з лосося з авокадо та грушею на лимонному соусі

ПЕРШІ СТРАВИ:

  • Юшка з грибними тортеліні
  • Суп-крем зі шпинату

ДРУГІ СТРАВИ:

  • Голубці з саввойської капусти з грибами на томатах конкасе
  • Тортеліні з грибним асорті в імбирно-шафрановому соусі
  • Пай з грибним асорті (міні-пиріг з листового тіста з грибами асорті)
  • Філе сома томлене в песто із шафрановим кус-кусом та підкопченими томатами
  • Філе дзеркальної форелі з міні-рататуєм та буряковим конфітюром
  • Форель су-від з полентою з чорносливом та кунжутним соусом

ДЕСЕРТИ

  • Яблуко запечене з горіхом та медом
  • Штрудель з яблуками, горіхами під ягідним конфітюром

Запрошуємо всіх у ресторан “Чарда” в Ужгороді, щоб переконатися, що піст – це смачно, ситно та різноманітно!

Залиште повідомлення