Новинка в Гостинному дворі Чарда в Ужгороді
Ми звикли готувати м’ясо, морепродукти та овочі на мангалі, в печі, на грилі, аж ніяк не на вулканічному камені.
Гостинний двір Чарда надає унікальну можливість спробувати себе у якості Шеф-кухаря і самостійно, на свій смак приготувати м’ясо, рибу та креветки. І для цього не потрібно йти на кухню, достатньо відкрити меню ресторану, замовити страви з розділу «Сам собі Шеф-кухар» і наші офіціанти винесуть гостям вулканічний камінь з обраною стравою. І вже з цього моменту починається найцікавіше.
Вулканічний камінь є повністю природним компонентом, базальтова основа не вбирає запахи і 30-35 хв. зберігає температуру.
Камінь нагрівають в печі до температури 250 – 300° С.
Природне випромінювання каменю передає тепло їжі. Отже м’ясо, риба та креветки дуже швидко готуються.
Тож, якщо хочеться чогось особливого запрошуємо до Гостинного двору Чарда.