05
Гру
0
Меню новорічної ночі в Гостинному дворі Чарда в Ужгороді
Холодні закуски та салати
Роли з лосося, червоною ікрою та трюфельним соусом
Сирне плато з медом, горіхами та фруктами
Рулет з качки, кураги та чорносливу
Індичка запечена в медовій скоринці
Прошуто з вершковим сиром та горіхами
Тар-тар з лососем, тунцем та авокадо в імбирно-цитрусовій заправці
Фірмовий салат з олениною, телятиною, руколою та пармезаном в медово-гірчичному соусі
Теплий салат з медальйонами з телятини, листям фрізе, маринованими грибами та слабосоленим огірком
Гаряча закуска
Форель запечена з овочевим соте та томатною сальсою
Основна страва
Каре теляти з пастернаковим пюре та соусом з білих грибів
Десерт
Десерт з журавлино-малиновим мусом та шоколадною глазур’ю