+38 (099) 383 1414, +38 (097) 977 4400 info@charda.com.ua

26
Кві

Каре молодого ягняти в Гостинному дворі Чарда в Ужгороді

Мало хто куштував правильно приготоване блюдо з м’яса ягняти. Воно має свій особливий і виражений смак. М’ясо ягняти, продукт з корисними властивостями, воно ідеально підходить навіть для дітей, так як має низький вміст холестерину, багате цинком. М’ясо ягняти смажать, тушкують, запікають, готують на грилі. Рецептів приготування безліч.

Ми пропонуємо Вам відвідати Гостинний двір Чарда і спробувати вишукану страву від кухарів ресторану, приготовлену з ніжного м’яса ягняти і доповнену овочевим гарніром.

У нашому меню ви зможете його знайти під назвою «Каре молодого ягняти у гранатово-медовому маринаді подається на подушці з овочевого гарніру та соусом Барто.

Чекаємо Вас в Гостинному дворі Чарда!