+38 (099) 383 1414, +38 (097) 977 4400 [email protected]

13
Лип

Робота Гостинного двору Чарда в Ужгороді під час карантину

Ситуація з пандемією, карантином і його наслідками, звісно, завела в «глухий кут» увесь ресторанний бізнес країни. Ми, Гостинний двір Чарда і Ужгороді не виключення. Ніхто не був до цього готовим. Відтак, перед нами стояло чимало запитань, а відповіді знайти було складно. Однак, з іншого боку такі потрясіння  – це поштовх до змін. Життя дає стусана, і в цій ситуації нам нічого не залишається, як приймати виклики і рухатися далі, підлаштовуючись під реалії.

Втім, рано чи пізно уся ця історія з вірусом завершиться. Ми зможемо повернутися до звичного життя, а, отже, й до свого ритму роботи. Наразі ж, карантинні обмеження тривають. Тож зараз ми плануємо свою роботу, враховуючи можливість і позитивного,і негативного розвитку подій.

Стосовно одного з найсуттєвіших напрямків роботи «Чарди» – весільних бенкетів: сезон початку весіль наклався на карантин, й ми втратили лише двох замовників. Хоча, тут катастрофи немає, десь схожа тенденція є щороку, адже обставини бувають різні. Аванс за бенкет майбутнім молодятам ми повернули, інші ж замовники перенесли свої святкові дати на більш пізній період.

Життя триває: люди народжуються, одружуються, святкують хрестини, відзначають ювілеї. Тому, думаємо, чим більше зніматимуться карантинні обмеження, тим частіше матимемо замовлення на бенкети. Ми готові переформатувати організацію святкових подій, якщо цього вимагатиме епідемічна ситуація.

Отже, стосовно весільних бенкетів, то є можливість проведення їх на нашій мальовничій, зануреній в зелень терасі. Можемо повністю закривати терасу на період, поки не зняті карантинні обмеження для весільних бенкетів від 50-ти чоловік.

Розглядаємо варіант розміщення гостей в альтанках по 4 персони. Звісно, тут є свої незручності для молодої пари, адже, кількість посадочних місць обмежена й святкування на терасі не може тривати довше, як до 23:00, бо поруч мешкають люди, і нам важливий їх комфорт. Втім, з іншого боку, коротша тривалість весільного бенкету – це й менше позицій у весільному меню, а, відтак, й економія сімейного бюджету молодят. Гарною альтернативою масштабним святкуванням, до яких ми усі звикли, може бути варіант фуршету на терасі. У європейських країнах це, до речі,  доволі популярно. Наша ж професійна команда кухарів свою справу знає, тому фуршетний стіл зможе приємно вразити навіть найбільш вибагливих гостей. Крім того, маємо вуличний мангал і вертель, тож вже готуємо такі своєрідні вистави, коли просто на очах гостей наші кухарі готуватимуть смачні наїдки, додаючи до цього процесу елементи шоу.

Та, от що точно залишається незмінним принципом нашої роботи за будь-яких обставин – це індивідуальний підхід до кожного замовника, смачні страви з якісних продуктів, оригінальна й креативна подача та обслуговування на найвищому рівні. Тож рухаємося вперед і налаштовуємося лише на позитив.

Залиште повідомлення